Toimistoaikamme (CET)

Maanantaista perjantaihin: klo 06:00 – 17:00

Lauantaisin ja sunnuntaisin: Suljettu

Yhteystiedot

Soita meille 24/7: +358 (0)6 46040030

Lähetä sähköpostiviesti: info@nordicvalves.fi

 

Meillä on henkilökuntaa seuraavissa maissa:

Suomi, Ruotsi, Norja

..ja tuemme sinua englanniksi, ruotsiksi, suomeksi ja norjaksi.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Minkätyyppisiä venttiileitä Nordic Valves myy?

Nordic Valves myy laajan valikoiman venttiileitä, mukaan lukien palloventtiilit, sulkuventtiilit, pallomaiset venttiilit, tarkastusventtiilit, perhonenventtiilit ja neulaventtiilit. Tarjoamme myös räätälöityjä venttiiliratkaisuja vastaamaan asiakkaidemme erityisiä tarpeita.

Minne Nordic Valves toimittaa tuotteitaan?

Nordic Valves toimittaa tuotteitaan maailmanlaajuisesti. Olemme solmineet yhteistyökumppanuuksia logistiikkayritysten kanssa varmistaaksemme, että tuotteemme toimitetaan asiakkaillemme ajoissa ja mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Minkälaisten teollisuudenalojen tarpeisiin Nordic Valves palvelee?

Nordic Valves palvelee monipuolisesti eri teollisuudenaloja, mukaan lukien öljy- ja kaasuteollisuus, kemian- ja petrokemian teollisuus, voimalaitosten tuotanto, vesi- ja jäteveden käsittely, lääkeaine-, elintarvike- ja juomateollisuus sekä paperi- ja selluteollisuus. Tuotteemme soveltuvat laajaan valikoimaan käyttötarkoituksia, ja laajennamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme vastataksemme asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

Tarjoaako Nordic Valves jälkimyyntitukea?

Kyllä, Nordic Valves tarjoaa kattavan jälkimyyntituen varmistaakseen, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ostokseensa. Tekninen tukitiimimme on aina valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin tai huolenaiheisiin, joita asiakkaillamme saattaa olla.

Voiko Nordic Valves tarjota räätälöityjä ratkaisuja ainutlaatuisiin vaatimuksiin?

Kyllä, Nordic Valves voi tarjota räätälöityjä venttiiliratkaisuja asiakkaidemme ainutlaatuisten vaatimusten täyttämiseksi. Kokenut insinööritiimimme työskentelee tiiviisti asiakkaiden kanssa ymmärtääkseen heidän tarpeensa ja kehittääkseen räätälöityjä ratkaisuja näiden tarpeiden täyttämiseksi. Olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia, luotettavia ja kustannustehokkaita venttiiliratkaisuja.

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN KAIKISSA KYSYMYKSISSÄ